120320

2012-03-20 07:06:26 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja och för tredje månaden i rad så har jag vabbat mer än jobbat, surt.
Men denna gångn mot de andra gångerna som mest har varit, känns mer okej, för nu vet jág att det verkligen är något. Inte som alla de andra gånger med "magsjuka".

Ska ringa BVC om en timma eller så och få ett läkarintyg då vi måste vara hemma över 7 dagar med detta. Har än så länge planerat att vara hemma imorgon också, så får göra en grundlig undersökning imon och se hur hon ser ut, verkar vara på väg åt rätt håll nu iaf. Får se om hon klagar på att det kliar idag också. Än så länge, ingenting.
Helgen var lugn egentligen, var hos farmor och hälsade på i fredags då pappa ville ha lite tid med oss så han stannade hemma från jobbet. På lördagen var i Roasjö och skulle ge bort lite vattkoppor, om det funkade, det får vi se inom 20 dagar :D Hoppas pojkarna får det nu när mamma ändå är hemma och Leo är så liten att han nog knappt känner av det alls.

I söndags åkte vi och hälsade på familjen Nord, alltid lika trevligt med tjöt, kaffe och fika :D Och Isabell får härja av sig med Marie, Amanda och Eddie (:

I söndags och måndags var det städning som pågick här hemma, skönt när det är riktigt städat :D Men får nog köra en gång till med dammsugaren och moppen innan helgen är slut! Behövs alltid här hemma (:

Pappa passade på att sätta lite panel igår effter jobbet, så nu är det inte så mycket kvar och har vi otur måste vi komplettera med mer brädor igen, suck. Återstår att se.

Idag ska vi eventuellt till fam Nord och fika lite på förmiddagen, sen hem och slänga i Isabell lunch och i vagnen för att sova en stund, sen blir det att åka in till stan och lämna av lite sålda föremål.

Isabell leker just nu i sitt rum som en glad lite flicka :D Vi har haft sån tur med under denna sjukdomsperiod att hon har sovit hur bra som helst på nätterna, ingenting vaket alls.
Dagis ringde igår och frågade hur hon mådde och ville hälsa till henne (: Verkar som om hon är saknad, haha.

Kollade vad jag skulle få tillbaka på skatten igår, blev positivt överraskad och då jag inte ska göra några speciella ändringar så skickade jag in den igår med, så får vi vänta 2½ månad innan dom kommer med :D Och då går dom åt till en hel del färg då vi ska måla huset och garaget i sommar "/ Ahaja, vad är en bal på slottet? Haha, någon som är sugen på att hjälpa till med målerit, är välkommen att höra av sig, haha!

Kommentarer

Jag hoppas verkligen att Leo får detta nu. Hellre nu än om ett par år faktiskt :) Hade hellre sett att Maxen fick det när han va runt 6 månader med :) Men men. Tur man inte kan styra allt :)

2012-03-20 07:19:07

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu