Spytt

2012-03-14 09:00:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gick in och skulle väcka min lilla sessa omkring 06.30 idag, hon sätter sig up i sängen och säger "yssa", i mörkret lyckas jag se att hon har kräkts i sängen, överallt. Upp med henne, av med pyjamasen och riva ur sängen.
Varför har hon spytt? Ingen aning, hoppas på reaktion på att hon hade feber igår kväll, men man kan inte låta bli att oroa sig att det kan vara magsjuka heller. En något slö liten tjej sitter här i soffan och myser under filt till "Timon och Pumba". Inte riktigt likt henne som det brukar vara full fart i hela tiden. Hon har ätit lite riskaka, druckit jos och ätit lite flingor iaf.

Får se hur det ter sig, men blir hur som helst hemma veckan ut. Undrar när det ska bli våran tur att hålla oss riktigt friska? Vi hoppas på nästa månad iaf.

Ser ut att bli en ganska fin dag idag, då ska jag nog passa på att tvätta och städa bilen medans lillsessan förhoppningsvis sover på dagen. Tur i oturen att vara hemma är att man får ganska mycket gjort som man inte annars får när man jobbar, but still.

Hoppas på att dom ringer från Vårdcentralen med hennes provsvar idag.

Kommentarer

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu