Kissar igenom

2012-04-21 08:18:58 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Behöver lite tips, Isabell har den senaste tiden börjat kissa så mycket på nätterna att hon kissar igenom blöjan. Tips på vad jag ska göra, gå upp en storlek på nätterna? Gå ner en storlek? Nattblöjor?

Tacksam för alla svar! :D

120417

2012-04-17 06:23:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blir lite glest mellan mina uppdateringar nu (: Men händer vanligtvis inte allt för mycket under verkorna när man jobbar :P
Sitter och väntar på att mitt kaffe ska rinna ner, det bästa med hela morgonen tror jag! Och där är det klart, una minuta..

Åhh så gott :D

Snäll som min underbara syster är så har jag fått låna hennes bil i väntan på vad vi ska göra med min. Då försäkringen inte täckte, så har vi fått kolla på alla andra alternativ. Fått tag i en baklampa och nu kollar vi vad vi ska göra med plåten. Daniel får svetsa ihop på det stället som det sprack, sen fixar lackeraren resten med bucklorna, nedslipningen och lackningen. Det skulle kosta mellan 3000-4000 kronor. Helt överenskomligt faktiskt. Nackdelen är att han inte hade tid innan slutet av maj, Jenny måste ha sin bill tillbaka 10 maj och jag ska besiktiga passaten den 21 maj.
Men vi ska ringa coh kolla en till lackerare idag i hopp om att han kanske hade tidd tidigare. Tyvärr så verkar dom ha lång väntetid de flesta "/
Men men, det kommer bli gjort iaf.
Sen ändra min föräkring till helförsäkring, inte faaan ska dom få snuva mig på ersättning numer :D 
Jag saknar min bil iaf, underbart och kul det är att köra en också såpass ny bil, så saknar jag min, det är jue ändå min bil (: 

Köpte nya utemöbler i helgen, tack mamma!
Det blev superfint ute, jämfört med hur det såg ut innan. Så nu är det 6 positionsstolar och ett svart glasbord. Nu är det bara så synd att våren ska dröja sig kvar så man aldrig får sitta ute och njuta av det!
Men hoppas på att det kanske kan vara på gång nu snart.

Hade en riktigt tråkdag på jobbet igår, kände mig inte alls fit-for-fight för att jobba och kände att jag mest hade lågt tempo och bara strosade runt. Får ganska mycket ångest när jag har såna stunder/dagar. Tur det inte är varje dag! Hade fett otur igår med, började med att slå huvet i stallaget när jag skulle kolla vad det var för artikelnummer på en towbar, sen höll jag på att tappa en framruta i golvet, och jag tänker snabbt att jag tar emot den med foten då. Om den bara hade landat på stålhättan, så hade det varit trevligt..
Så min stortå och den ejemte är en tjockis "( Ont när jag går och det väsrta var igår kväll. Somnade på soffan, och ställde mig upp och gick precis om vanligt nör jag vaknade. Hade så ont när jag la mig i sängen att jag trodde jag skulle gråta!

Ahja, nya tag idag. Snart mot jobbet! Här har vi iaf inte råd att vara sjukskrivna :P
På tal om det, så har jag väntat på pengarna från FK nu sen Isabell hade vattkoppor, ringde dom igår och då säger dom att dom betalar ut det direkt, att jag ska ha det på onsdag. Varför måste man ringa dom och be om pengar? Tycker det har varit lång väntetid på det mesta därifrån nu, som havandeskapspenning för Malin och Emelie, får veta det samma vecka. Illa. Men grattis till er som får gå hem nu! :D

Nä, njuta lite mer av tystnaden innan vi drar igång!

120411

2012-04-11 06:33:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


God morgon världen.
Påskhelgen är över och jobbet är i gång igen. Sa att jag längtade till jobbet igen, men igår var en tung dag. Kanske inte pga jobbet, men snarare att jag pratade med försäkringsbolaget och dom bekräftade mina misstankar. Dom hjälper mig inte. Så en ganska grå dag igår, men när man får grubbla och sitta och tänka på det en stund så inser man att man kan hitta lösningar. Inga jättebra, men dugliga.
Ska byta baklampan, försöka på något sätt att laga i det hål som uppstod, besiktiga, laga det som blir då och sälja den.

Så i Juni omkring ska jag väl lägga ut den till försäljning. Kan man inte ha blitt miljonär tills dess?

Helt underbart det är när barnen kommer i den "riktiga" trotsen. Märks att Isabell gjort det nu och hon har börjat med nått så riktigt fult som gör mig så arg varje gång.
Hon kan titta "busigt" på mig medans hon håller i muggen med josen och bara vända den upp och ner. Eller som igår, pappa hade lagt upp mat till henne som stod ejemte henne på bänken där hon satt, antingen så gick det inte fort nog för mig att jag skulle ta henne eller så ville hon inte ha, och hon sköt den ut över kanten. Makaroner och korvstroganoff i halva köket.
När man haft en sån pissdag tidigare, trött och får detta när man kommer hem, då var inte gråten långt ifrån.

Nä, nu ska jag dricka upp mitt kaffe i lugnan ro och snart ska jag ta upp min lilla busiga sessa.

Känner mej bara så trött på livet just nu. Blä.

120407

2012-04-09 07:24:32 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Sista dagen på långhelegn är här, lika så bra kan jag nog tycka. Jag har nog varit uppe mer i varv än vad jag faktiskt slappnat av denna helgen. Denna helgen har varit både ångestfylld, stressig, jobbig, rolig, mysig..

Fredagen.
Var vi i Lockryd kollde utemöbler, hittade verkligen det set som vi ska ha, svart glasbord, 6 stolar och ett svart parasoll. Underbart fint var det! Sen åkte vi till stan, mötte först upp mormor, moster och kusinerna. Kikade lite inna moster Jenny anslöt sig. Då gick vi och köpte skor till Isabell och sen åkte vi till stan för att käka på "Elefanten". Där hade vi två kusiner som eggade varandra och sprang runt och gapade och hade sig. Inte riktigt vanvid det, så något stressigt kändes det :S

Lördagen.
Helvetesdagen. Vaknar först till att det hade snöat en massa. Men skulle åka till stan och handla lite mat, för jag hade aldrig orken att göra det dagen innan eftersom att ståhej i stan. Startar bilen och ska åka. Kommer till Rångedala och ska svänga mig genom kurvan och får sladd, lyckas häva den såpass att jag inte tar nosen iaf. Men det tog baken. Rakt in i en stenmur. Ingen höger baklampa, buckla på skärm, spoiler, bagagelucka. Suck.
Försökte ringa försäkringsbolaget, men det går inte att anmäla innan tisdag. Så får åka till jobbet med trasig baklampa på tisdag och hoppas att polisen inte vill prata med mig. What to do? Har fått tag i 2 nya baklampor utav en mycket snäll gammal vän, men vågar inte röra nånting innan försäkringsbolaget tittat på det.
Fick sen iaf hjälp av Cilla på kvällen efter att dom varit på Elmia och åka och handla, men inte ens då var det lätt. Citygross  stängde när vi kom dit, så då fick det bli Maxi. Dyrt. Kommer 50 meter från vårat hus och får bensinstopp då Simon säger att det finns bensin i bilen. Gå hem, hämta dunk och min trasiga bil, åka till Fristad och hämta bensin, hem och tanka och hem med matvarorna. Då var klockan 21.30. Suck.

Söndagen.
Lugn, lite tvätt och disk gjode jag i ordning som vanligt. Pappa tog Isabell och åkte och fikade hos Morgan lite, mamma fick egentid. Men nog att jag aldrig kan slappna av. För sen skulle Jessica, Nicklas, Max, Leo, Cilla och Simon komma på grillat. Så då vart det all förberedning för det, sallad, tzatziki, köttet. Och då var dom hemma sen igen (: Sen kom alla och det var fullt drag på alla barn. Ganska härligt, men undrar vem som är mest trött i huvet efteråt sen? :D Farmor kom också på besök, så det var verkligen fullt hus!
Lugna puckar efter att alla åkt, somnade i soffan och vaknade 00.30 och gick upp och la oss.

Måndagen.
Nu sitter jag här, vaknade strax efter 06, då är det alltid lika bra och gå upp, då Isabell kan få rätt bråttom upp ur sängen när hon vaknat. Så vill man dricka kaffe i lugn och ro och andas, då är det bäst att gå upp innan den klockan ljuder :D 07.15 är klockan och Isabell är faktiskt inte vaken än. Undrar om det var allt kusinbus som fått henne så trött igår? Eller om det bara beror på lite förkylning.
Idag är dagen bra oplanerad. Hade verkligen velat åka till Lockryd och hämtat utemöblerna, men har ingen bil som vi får plats alla tre i just nu så vi kan åka och kolla och köpa, då jag gärna vill att Daniel ska se dom också innan vi hämtar hem dom.

Man blir helt handikappad i ett sånt här läge, kan inte göra ett skit.
Världen känns lite uppochner just nu, lite jobbigt att andas emellanåt när man tänker på alla problem.
Funderingarna kring en ny bil florerar nu också, men jag och Daniel kan inte enas om vilken vi ska ha. Men min tanke är att vi skulle ha 2 privata bilar och hans firmabil, då vi inte sitter i såna här situationer när det händer något. Han vill ha en stor kombi, Audi, BMW eller passat typ. Jag vill byta ner mig i storlek för denna gången och vill ha en VW Golf, nyare modell. Men han tycker den är så liten, men dom nya golfarna är jue faktiskt inte det. Funderar på att åka och kolla nästa helg iaf, vill inte ha kvar min passat längre, tycker inte om henne längre "/

Ser fram emot att jobba imon igen, även om det är bra ångestladdat att köra så långt med bilen. Ahja, får hoppas att försäkringsbolaget svarar tidigt imon.

120406

2012-04-06 07:16:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gla' påsk alla! :D

Vaknade av att klockan ringde 05.30 idag, men upp till jobbet ska vi jue inte :P Men då jag vet att Isabell snart vaknar, så är det alltid likasåbra att gå upp i god tid innan och veta att man får lite egntid i lugn och ro! Så har kört igång en maskin torktumlare och en laddning i tvättmaskinen nu.
Druckit två koppar kaffe och Isabell är mer än vaken i sängen (:
Gör ett försök till att skriva ett blogginlägg innan jag tar upp henne!

Har fått jobba 2 veckor på raden nu utan ett samtal från dagis, trots att det stått på tavlan att det går magsjuka och att hon tydligen bajsat löst fler än en gång, så har dom inte ringt. Helt otroligt, det är rekord för året! :D
Nu är det lite förkylning som gäller, men det ska vi försöka bota bort under långhelgen (: Undrar bara när min klump i magen ska släppa och oron för att dom ska ringa varje dag.
Snart förhoppningsvis.

Mer än jobb så har det inte hänt speciellt mycket, man hinner jue inte så mycket på fritiden då, inte jag iaf (: Eller orkar (:
Men garaget här nedanför är helt och hållet klart på utsidan nu, taket är isolerat på insidan och vi har städat ur den värsta skiten där nere. Så nu ska vi bara invänta elektrikern som ska dra all el, sen är det dags för väggarna! Om ett lite tag känns det som att det kan vara klart nu, gott!

Idag ska vi till Lockkryd först och kolla om det finns några utemöbler, sen ska vi till stan och köpa skor till Isabell (försend 1års present från moster Jenny :P) Sen blir det lite lunch på det.
Får se om pappa ska på Lasse Stefanz i parken i kväll eller inte, om dom ska till Elmia idag eller imon. De är dom-däringa-som-aldrig-kan-bestämma-sig! Eller hur Cilla? Vad var det vi sa? (:

Ta upp Bellan-bus, mysa lite, äta frukost och göra oss i ordning och åka senare!

Ha en trevlig påsk alla!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu