120406

2012-04-06 07:16:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gla' påsk alla! :D

Vaknade av att klockan ringde 05.30 idag, men upp till jobbet ska vi jue inte :P Men då jag vet att Isabell snart vaknar, så är det alltid likasåbra att gå upp i god tid innan och veta att man får lite egntid i lugn och ro! Så har kört igång en maskin torktumlare och en laddning i tvättmaskinen nu.
Druckit två koppar kaffe och Isabell är mer än vaken i sängen (:
Gör ett försök till att skriva ett blogginlägg innan jag tar upp henne!

Har fått jobba 2 veckor på raden nu utan ett samtal från dagis, trots att det stått på tavlan att det går magsjuka och att hon tydligen bajsat löst fler än en gång, så har dom inte ringt. Helt otroligt, det är rekord för året! :D
Nu är det lite förkylning som gäller, men det ska vi försöka bota bort under långhelgen (: Undrar bara när min klump i magen ska släppa och oron för att dom ska ringa varje dag.
Snart förhoppningsvis.

Mer än jobb så har det inte hänt speciellt mycket, man hinner jue inte så mycket på fritiden då, inte jag iaf (: Eller orkar (:
Men garaget här nedanför är helt och hållet klart på utsidan nu, taket är isolerat på insidan och vi har städat ur den värsta skiten där nere. Så nu ska vi bara invänta elektrikern som ska dra all el, sen är det dags för väggarna! Om ett lite tag känns det som att det kan vara klart nu, gott!

Idag ska vi till Lockkryd först och kolla om det finns några utemöbler, sen ska vi till stan och köpa skor till Isabell (försend 1års present från moster Jenny :P) Sen blir det lite lunch på det.
Får se om pappa ska på Lasse Stefanz i parken i kväll eller inte, om dom ska till Elmia idag eller imon. De är dom-däringa-som-aldrig-kan-bestämma-sig! Eller hur Cilla? Vad var det vi sa? (:

Ta upp Bellan-bus, mysa lite, äta frukost och göra oss i ordning och åka senare!

Ha en trevlig påsk alla!

Kommentarer

Haha! Jag kan inte förstå hur svårt det ska vara och bara bestämma en dag man åker! Vad är det att vela om "/

2012-04-06 09:57:43

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu